Вход
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости Нула
Най-много потребители онлайн: 85, на Чет Окт 24, 2024 5:37 pm
Latest topics
Критики и похвали
5 posters
Страница 1 от 1
Критики и похвали
Ако не ви харесва форума не се притеснявайте ами споделете тук, за да можем да се поправим. Ако пък ви харесваме може да ни похвалите в темата (:
Ефи Стонем.- Администратор
- Местожителство : Serenity Folls
Брой мнения : 577
Re: Критики и похвали
Така, въпроса ми е за КОПИРВАНЕТО.
Значи, вие обвинявате другите форуми, независимо дали има една тема или една група като вашата, че са копирвачи.
Ами.. ВИЕ??
Тази тема "В миналото" не ви ли напомня на една друга.. Как се казваше.. Ооо, дааа, Капсула на времето. Познато ли ви е??
Вие на другите ходите да им флуудите във форумите, а самите вие сте взимали мнооого идеи.
Значи, вие обвинявате другите форуми, независимо дали има една тема или една група като вашата, че са копирвачи.
Ами.. ВИЕ??
Тази тема "В миналото" не ви ли напомня на една друга.. Как се казваше.. Ооо, дааа, Капсула на времето. Познато ли ви е??
Вие на другите ходите да им флуудите във форумите, а самите вие сте взимали мнооого идеи.
don't copy- Брой мнения : 1
Така само за инфо "в миналото" го има в почти всички сайтове и не вярвам ВИЕ да сте го направили ПЪРВИ. Знам много добре от кой сайт си. Може ли Изабелка вече да не си праща посредниците да спамят в други сатове?
Престанете да се заяждате за шибаната тема, не схванахте ли, че не сте я измислили вие и че на всеки му е близко до ума да се сети за такава?
Чесно ставате ми смешни вече с това "взели сте ни темата за миналото".. Абе я си гледайте вашия сайт.
Престанете да се заяждате за шибаната тема, не схванахте ли, че не сте я измислили вие и че на всеки му е близко до ума да се сети за такава?
Чесно ставате ми смешни вече с това "взели сте ни темата за миналото".. Абе я си гледайте вашия сайт.
Алекс Лийс- Брой мнения : 119
"Изабелка" никой не е изпращала. Не съм на страната на там дон'т копи.. хД Сигурно го има и в много други сайтове, но все пак за да откраднат нещо, това означава, че е уникално. ( не, че казвам че някой го е откраднал. хД ) Просто... уф! Защо замесвате Изи в всичко това ? Тя дори не е знаела за този форум. ХДДДДДДДДДДДДДДд
Мини Стонем.- Брой мнения : 78
Първо дон;т копи това не сме го взели от никой...всъщност съм го виждала в много форуми и реших, че ще е по - интересно... Второ ако е такъв проблем ще го махнем окей, ама това значи, че трябва във всеки втори форум да ходиш и да казваш да го махнат. И наистина не вярвам вие ъъъ първи да сте го измислили...но както и да е! Ако е толкова гоооолям проблем го махам...ХДДД
Ефи Стонем.- Администратор
- Местожителство : Serenity Folls
Брой мнения : 577
Ейври Стоун написа:Първо дон;т копи това не сме го взели от никой...всъщност съм го виждала в много форуми и реших, че ще е по - интересно... Второ ако е такъв проблем ще го махнем окей, ама това значи, че трябва във всеки втори форум да ходиш и да казваш да го махнат. И наистина не вярвам вие ъъъ първи да сте го измислили...но както и да е! Ако е толкова гоооолям проблем го махам...ХДДД
Абе какво им се вързваш, няма да го махаш.. Във всеки втори форум се регват за да казват кое кой взел.. Абе я .. Тяхната "капсула на времето" не е първата идея за нещо такова. Ако си го мислят-значи нещо не са наред.. Все едно аз сега да реша да си направя форум и да почна да се регвам във всички и да казвам "Ти си си направил форум! Копираш ме! Махай си форума, щото и аз си направих!"
Това е абсурдно.
Алекс Лийс- Брой мнения : 119
Форумът е уникален - подреден и адски добре организиран, красив (за мен дизайнът е изключително важен <33 ) и има много места за писане ^^
Администраторите са свършили страхотна работа, за което им благодаря (пък и знам колко усилия отнема създаването на РПГ форум) ((:
Администраторите са свършили страхотна работа, за което им благодаря (пък и знам колко усилия отнема създаването на РПГ форум) ((:
Валъри Стивънс- Брой мнения : 57
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пон Ное 05, 2012 2:49 pm by Максимилиан Уинтър
» Деметрия Алварадо
Нед Юли 03, 2011 12:20 pm by Зендая Блек
» Къщата на Джейкъб
Съб Юни 25, 2011 1:31 pm by Jacob Baker
» Електра Старк
Пет Юни 24, 2011 2:19 pm by Зендая Блек
» Плажната ивица
Чет Юни 23, 2011 12:23 pm by Peyton Sawyer
» Къщата на Ванеса
Сря Юни 22, 2011 6:42 pm by Ванеса Килс
» LA 2010
Сря Юни 22, 2011 5:11 pm by Delena BlackHeart
» Afterdark night club
Вто Юни 21, 2011 9:32 pm by Виктория Еспино
» Предишния или по-предишния потребител?
Вто Юни 21, 2011 11:32 am by Ванеса Ван Дер Удсън